Oplæg/kursus om udenlandsk arbejdskraft - udfordringer og potentialer

Som noget nyt tilbyder Sprogcenter Randers oplæg til virksomheder om de potentialer og udfordringer er, når en virksomhed ansætter internationale medarbejdere.

Internationale medarbejdere er i stigende grad en forudsætning for, at mange virksomheder kan få den ønskede arbejdskraft. Oftest kan den internationale medarbejder sagtens begå sig i forhold de faglige udfordringer på den danske arbejdsplads. Desværre forholder det sig tit anderledes, når det kommer til at kunne navigere i den danske kultur, den danske arbejdspladskultur og det danske sprog.

Sprogcenter Randers tilbyder derfor oplæg om de udfordringer og potentialer, der er, når man ansætter internationale medarbejdere.

I oplægget vil vi præsentere en række redskaber arbejdspladserne kan tage i brug, så udfordringerne ikke tager overhånd - men måske i stedet for kan vendes til potentialer.

Længden og indholdet af oplægget kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Så kunne dette være noget for din virksomhed, kan du kontakte Sprogcenter Randers' erhvervskoordinator, Niels Vinge Koustrup på tlf.: 2044 9661 eller

e-mail Niels.Vinge.Koustrup@randers.dk 

OBS: Vi tilbyder oplægget gratis til de første to virksomheder, der henvender sig.