Sprogcenter Randers hylder kursister

Kursisterne hos Sprogcenter Randers kæmper for tiden med undervisning online, mens centret er corona-lukket. Nu sender sprogcentrets ansatte en lidt alternativ kærlig hilsen til kursisterne.

Collage af billeder

”Kære kursister! Vi glæder os til I kommer tilbage på skolen. Vi håber, at I har det godt! I er fantastiske til onlineundervisningen. Godt kæmpet. Kærlig hilsen fra os alle.”

Sådan lyder hilsenen, som er dannet af billeder af Sprogcenter Randers’ 29 medarbejdere og ledere. Hver især har de fået tildelt et ord, som de har lavet et billede af dem selv med deres ord på. Billederne er efterfølgende blevet samlet, så de danner den kærlige hilsen til kursisterne, som for tiden modtager online nødundervisning.

”Vi vil gerne anerkende kursisterne for deres flotte indsats i forbindelse med onlineundervisningen, som fortsætter indtil vi kan genåbne fuldt ud. Vi har kørt med onlineundervisning siden december, mens vores center har været lukket for al aktivitet. Det er længe siden, vi har set vores kursister i virkeligheden, og vi savner at komme tilbage og komme i gang med undervisningen i vores center.” siger Torben Bugge, centerchef for Sprogcenter Randers.

Sprogcenter Randers ligger i Vestergade 34 i Randers og tilbyder en bred vifte af undervisningstilbud til voksne udlændinge inden for dansk, matematik og ordblindeundervisning. Lige nu bliver også internationale hjerneforskere fra Aarhus Universitet undervist i dansk af sprogcenterets undervisere.

Tak til Alberte Winding og Aske Bentzon for at vi må låne den smukke musik; Lyse nætter.